background 

over ons

Over Sushi San

Bij Sushi San draait alles om het delen van de Japanse culinaire kunst met onze gasten. We brengen de traditionele smaken van Japan naar Hasselt en laten u kennismaken met een breed scala aan verrukkelijke gerechten, van sushi en sashimi tot overheerlijke ramen en tempura. Kom gezellig eten in ons restaurant of bestel om af te halen.

Wat ons onderscheidt

Verse Ingrediënten

Bij Sushi San geloven we in de absolute versheid van onze ingrediënten. Onze toegewijde chef-koks werken nauw samen met lokale leveranciers om de hoogste kwaliteit vis en producten te garanderen.

Authentieke Smaakbeleving

Wij streven naar perfectie in elke hap die u neemt. Onze gerechten worden met passie en precisie bereid, en we gebruiken authentieke recepten en technieken om de echte Japanse smaak naar voren te brengen.

Gastvrijheid en Comfort

Uw comfort is onze prioriteit. Onze sfeervolle en eigentijdse inrichting creëert de perfecte ambiance voor zowel intieme diners als gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie.

Innovatie en Creativiteit

Naast traditionele gerechten bieden we ook innovatieve, eigentijdse creaties die een smaakexplosie beloven en uw zintuigen prikkelen.

Onze Missie

Bij Sushi San zien we voedsel als een brug tussen culturen en mensen. Onze missie is om u een buitengewone Japanse culinaire ervaring te bieden, waarbij we niet alleen uw honger stillen, maar ook uw nieuwsgierigheid naar de Japanse cultuur prikkelen.

Locatie

Sushi San is gunstig gelegen aan de Genkersteenweg in Hasselt, waardoor het de ideale bestemming is voor een ontspannen lunch, een romantisch diner of een speciale viering na een dagje winkelen of sightseeing in de stad.

Bij Sushi San staat uw smaakbeleving centraal. Wij nodigen u uit om onze culinaire reis te komen ervaren en te genieten van de authentieke smaken van Japan in Hasselt. Uw tafel wacht op u bij Sushi San, waar elke maaltijd een reis op zich is.

Ontdek sushi san

Reserveer gemakkelijk online, of bel ons even en ontdek Sushi San – House of Sushi in Hasselt. Stap binnen in de wereld van verfijnde Japanse smaken. Thuis genieten van Sushi San? Bestel gemakkelijk voor afhalen.